flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДП "ЦСС" впровадило Телеграм чат-бот Єдиного інформаційно-довідкового центру Судової влади України

29 серпня 2022, 10:17

Державним підприємством "Центр судових сервісів", що належать до сфери управління ДСА України, за дорученням Голови ДСА України Олексія Сальнікова розроблено та впроваджено Телеграм чат-бот Єдиного інформаційно-довідкового центру Судової влади України, який надає можливість зручно направити звернення та отримати відповідну інформацію. Про це повідомив керівник ДП "Центр судових сервісів" Андрій Слюсаренко.

За допомогою чат-бота можна отримати: 

▪️інформацію щодо руху судової справи;

▪️ розклад роботи судових установ;

▪️довідкову інформацію;

▪️інформацію щодо сплати судового збору та багато іншого.

Знайти чат- бот в Telegram можна за назвою Судова влада України (@CourtGovUaBot) або за посиланням https://t.me/CourtGovUaBot , також посилання будуть розміщенні на порталі судової влади.

"ДСА України і підприємства, що належать  надалежать до сфери її управління і надалі працюватимуть над поліпшенням послуг з метою забезпечення комфорту та зручності наших користувачів. Найближчим часом чат-бот отримає інтеграцію з СRM системою контакт центру, що дасть можливість спілкуватися онлайн і максимально швидко опрацьовувати ваші запити. Пропозиції, щодо вдосконалення сервісів ЄСІТС приймаються цілодобово за адресою: inbox@ccs.court.gov.ua 
Приємного користування!", - прокоментували впровадження Телеграм чат-бот Єдиного інформаційно-довідкового центру Судової влади України в ДСА України.

Telegram (https://t.me/CourtGovUaBot) Судова влада України чат-бот Єдиного інформаційно-довідкового центру Судової Влади.

Пресслужба ДСА України