flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

11 травня 2022, 11:30

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для відправлення поштової кореспонденції суду (лист ТУ ДСА України в Кіровоградській області від 16.05.2022 №790/22 – вих).

Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою, попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти через відділ канцелярію Кіровоградського районного суду Кіровоградської області за адресою: м. Кропивницький вул. Кільцева 36-б, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, або направити відповідну заяву на поштову адресу суду.

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заяву на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону.

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу у разі відсутності в матеріалах проваджень інформації про електронну пошту, номери засобів телефонного зв’язку, інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання та про ухвалені судові рішення у таких справах буде розміщуватись на офіційному веб-сайті Кіровоградського районного суду Кіровоградської області за  посиланням: https://court.gov.ua/unknown/sud1108

У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо вказувати номери засобів телефонного зв’язку, а також адресу електронної пошти.

Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Кіровоградського районного суду Кіровоградської області у функціоналі «Стан розгляду справ» на головній сторінці сайту за посиланням: https://court.gov.ua/fair/sud1108/, а список призначених до розгляду справ – у функціоналі «розклад засідань» за посиланням: https://kd.kr.court.gov.ua/sud1108/gromadyanam/csz/. Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Додатково повідомляємо номер телефону, за яким можна отримати інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області: (0522) 56-18-24.

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково.